Saunatilbehør - DK & Kerkes Danmark

ProdukterHvorfor Kerkes?ServicesPriserKontakt

 

Måske verdens bedste saunasten?

Serviceaftaler på sten og ovne!

Saunagus, saunakvastning og gusmesterkurser udføres!

Saunatests

 

Forside
Op

 

Flere gode grunde til at vælge Kerkes hårdtbrændte keramiske saunasten:

Her er et typisk eksempel på en misligholdt ovn, hvor naturstenene er forvitrede og blevet til småsten og grus! Ofte bliver der bare lagt nye sten øverst, når varmelegemerne bliver blotlagte!

På denne måde propper de helt til, og ødelægger den interne ventilation i ovnen, med det resultat, at varmelegemerne ikke kan komme af med varmen og går i stykker.

Med Kerkes sten, som er afrundede i faconen opnås optimal intern ventilation, og de holder meget længe, men naturligvis ikke evigt!

Se længere nede om holdbarheden!

 

 

 

 

Her er en ovn, som blev købt og installeret i 1990, og et år efter da naturstenene skulle skiftes, blev der indkøbt og ilagt Kerkes sten.

Ovnen har været brugt 2-3 gange ugentligt indtil Kerkes stenene begyndt at give op i 2020, altså i 29 år.

Her ses to af de nye sten øverst og en Tetra topsten + to mellemlægssten fra 1991 til sammenligning.

Alle ovnens varmelegemer har kørt uden udskiftning i alle 30 år, fordi Kerkes stenene skåner varmelegemerne og giver god intern ventilation. Og så kan de fås i tykkelser, der passer til mellemrummet mellem rækkerne af varmelegemer,  i modsætning til naturstenene, hvor man skal sortere kraftigt i dem og finde størrelser og faconer, der kan passe imellem varmelegemerne, det tager lang tid og mange nye sten må kasseres, bare fordi de ikke passer!

 

 

 

 

 

Her er en Tetra sten lagt i en smedeesse for at vise, at den holder til ekstremt høje temperaturer, og det kan de naturligvis når de er brændt ved 1300o Celcius i 24 timer.

Copyright © 2014-2023 Saunatilbehør-DK - Kerkes Danmark                          Kontakt:
Sidst ændret: 27 juni 2023                                                        Tlf: +45 22263505  Mail: info@saunatilbehoer.dk